MMstudio logotip

Optimizacija spletnih strani


Kadar se vaša spletna stran v iskalnikih pojavlja nizko, vaše podjetje, izdelki in storitve ne dosegajo opaznosti, ki si jo zaslužijo. Za vaše poslovanje lahko to pomeni omejen prihodek zaradi preusmeritev in manjšega prometa na vaši spletni strani.

Optimizacija spletnih strani (SEO) je postopek, pri katerem željeno spletno stran prilagodimo tako, da jo spletni iskalniki prikazujejo med prvimi rezultati oziroma je njen položaj čim višji. Na sam položaj spletne strani v spletnih iskalnikih vpliva več dejavnikov, kot so tehnična optimizacija spletne strani, vsebinska optimizacija ter off-site optimizacija. Prvotni cilj optimizacije spletnih strani je doseči čim večje rangiranje za iskalne pojme, določene z analizo ključnih besed.

Optimizacija za iskalnike (SEO) lahko reši vaše težave, saj nudi blagovni znamki priložnosti, da ustvarja konverzije (prodajo, interese, povpraševanja), ustvari tesnejše odnose s potrošniki, gradi prepoznavnost in tako pritegne še večje število potencialnih potrošnikov.Dosezite širše občinstvo za uspešnejše poslovanje


Hiter razvoj je povzročil, da se na najvišjih mestih vihtijo spletna in socialna okolja, v katerih je SEO pristop MMstudia zgrajen z edinstveno mešanico najboljših praks, jasnim procesom in inovacijami, ki zagotavljajo največjo vrednost ter merljive rezultate.

Naše izkušnje strankam nudijo učinkovite rešitve, ki vključujejo ravno pravo mero Googlovih smernic in personaliziranega marketinškega pristopa k optimizaciji točno vaše spletne strani. Z učinkovito optimizacijo in ostalimi marketinškimi pristopi bomo povečali prepoznavnost vaše blagovne znamke, povečali promet na vaši spletni strani in pomagali vašemu podjetju ustvarjati donose.

V primeru, da potrebujete le svetovanje pri enkratnem projektu ali pa mogoče kar celotno SEO kampanjo, vam lahko pomagamo, zato ne odlašajte!

proces optimizacije

izdelava spletne aplikacije družabna omrežja

Socialna omrežja

Za optimizacijo so pomembna tudi družbena oziroma socialna omrežja, zato je pomembno, da vašo spletno stran povežete tudi s Facebook in Twitter profilom ali ostalimi socialnimi omrežji ter si tako pridobite večje število obiskovalcev vašega profila in spletne strani. S povečanim številom všečkov na vašem profilu bo narastla tudi prepoznavnost vaše blagovne znamke.

Preberite več


  • Savna klub Breza


    Optimizacija spletne strani, www.savnabreza.com, za doseganje višje pozicije, na ključno besedo savna.
  • Tušfoto


    Optimizacija spletne strani, www.tustrgovine.si/tus-foto, za doseganje višje pozicije, na ključno besedo foto darila.  • Dental rogaška


    Optimizacija spletne strani, www.dental-rogaska.si, za doseganje višje pozicije.
Oglejte si tudi naše ostale projekte >
Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.
059 02 69 26
Ime in priimek
Email
Sporočilo
 

Vprašajte nas !
MMSTUDIO
Telefon: 070 860 812
E-mail: info@mmstudio.si
Poslovalnica: Vodovodna cesta 92a, Ljubljana
AM Plus d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija

Naša hčerinska podjetja v Sloveniji in tujini:
AM Pro d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija
AD Plus Ltd c/o Haines Watts, Airport House, Purley Way, Croydon, Surrey, CR0 0XZ
MMstudio © 2019. Vse pravice so pridržane. - Sitemap