MMstudio logotip

vodenje facebook

Socialna omrežja

Uspešno zagotavljanje učinkovitih socialnih dejavnosti, kot del integrirane digitalne kampanje, združuje znanost in kreativnost. On in Off-site analitika (del znanosti), ki je tesno povezana z uporabno, privlačno in koristno digitalno vsebino, je uporabljena v jedrnih socialnih omrežjih, kot so Twitter, Google+ in Facebook.

Naše izvajanje storitev je tako posledica dveh ključnih dejavnikov uspeha: podatkov iz vpogleda in močno integracijo z iskalniki ter plačljivo medijsko aktivnostjo.

vodenje twitterUpravljanje profila družbenih omrežij

Vodenje Facebook profila, Instagram, Twitter, Youtube in Google+ profila, torej različnih socialnih omrežij, je vse prej kot enostavo. Najpomembnejše je, da profil blagovne znamke interaktivno komunicira z uporabniki ter jim podaja za njih zanimive vsebine.

V prvi fazi našega pristopa, analiziramo obstoječe aktivnosti na socialnih medijih in trenutno uspešnost. S podrobnejšim vpogledom v Facebook profil raziščemo najboljše in najuspešnejše vsebine glede na kategorije in podrobnosti, merjene z največ všečki, največ delitvami in največjim dosegom.

Za vas ali vaše podjetje lahko delno ali v celoti upravljamo vašo prisotnost na vseh ključnih družbenih medijih, kot so Facebook, Twitter, Google+, Instagram, objavljamo vsebino primerno za vašo dejavnost in poskrbimo, da je vaš profil poln dogajanja ter interakcij z uporabniki.mobilne aplikacije
 

Mobilne aplikacije

Ste že razmišljali o tem kako bi na vaš Facebook profil privabili več obiskovalcev? Interaktivna, zanimiva in privlačno oblikovana mobilna aplikacija bo nedvomno povečala obisk vašega profila. Aplikacijo vam lahko vgradimo v Facebook profil ali pa jo le povežemo z njim. Izstopite iz povprečja in privoščite svoji blagovni znamki mobilno aplikacijo.

Preberite več

  • Target


    Upravljanje in vodenje Facebook profila za naročnika Live d.o.o.


  • Funbox


    Upravljanje in vodenje Facebook profila za naročnika AM Plus d.o.o.  • MMstudio


    Upravljanje in vodenje Facebook profila za naročnika AM Plus d.o.o.

Oglejte si tudi naše ostale projekte >
Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.
059 02 69 26
Ime in priimek
Email
Sporočilo
 

Vprašajte nas !
MMSTUDIO
Telefon: 070 860 812
E-mail: info@mmstudio.si
Poslovalnica: Vodovodna cesta 92a, Ljubljana
AM Plus d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija

Naša hčerinska podjetja v Sloveniji in tujini:
AM Pro d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija
AD Plus Ltd c/o Haines Watts, Airport House, Purley Way, Croydon, Surrey, CR0 0XZ
MMstudio © 2019. Vse pravice so pridržane. - Sitemap