MMstudio logotip

S ponovnim trženjem pridobite
več kupcev

Vedno bolj pomemben postaja novejši način ciljanih oglasov namenjenih obiskovalcem, ki so že bili na vaši spletni strani, poznanih kot remarketing ali ponovno trženje. Ponovno trženje je praksa, kjer se oglasi ponovnega trženja usmerijo na obiskovalce, ki so pokazali zanimanje za produkt ali storitev, vendar ga niso nikoli kupili.

Uporabnik si lahko ogleduje popolnoma nepovezano spletno stran, kjer opazi zanimiv in privlačen oglas, ki ponuja kar 15 % popust na izdelke ali storitve, ki jih je uporabnik iskal le nekaj dni nazaj. Omenjena situacija predstavlja oglaševanje s ponovnim trženjem.

Kupec se lahko v katerikoli fazi nakupa ustavi zaradi neznanega razloga. V ta namen uporabljamo ponovno trženje, ki prepriča potrošnike, da opravijo omenjen nakup.
ponovno trženje
vodenje google adwords


Zakaj izbrati ponovno trženje?


Ponovno trženje lahko poveča vaše donose pri oglaševanju na klik prav tako pa ustvari bazo podatkov o kupcih, ki so obiskali vašo spletno stran. PPC oglaševanje vodi obiskovalce na vašo spletno stran, medtem ko oglaševanje s ponovnim trženjem pripomore k odločitvi obiskovalca za nakup oziroma transakcijo. Na kratko, ponovno trženje predstavlja zadnji košček sestavljanke!

Ponovno trženje je učinkovito, kadar ciljate na relevantne potrošnike, ki so zainteresirani za vaš izdelek oziroma storitev, kar pomeni da ne boste po nepotrebnem zapravljali denarja za ciljanje na napačne ljudi. Na ta način združite vse koristi tradicionalnih oglasnih pasic in kampanj, z dodanim bonusom, ki bodo z gotovostjo dosegle relevantne potrošnike.

Zavedamo se, da je lahko pretirana uporaba ponovnega trženja nadležna, zato ponovno trženje uporabljamo le za kupce za katere je to smiselno in optimalno: ciljamo le tiste, ki so pokazali največji interes za storitve in produkte določene blagovne znamke.

spletno oblikovanje

Spletno oblikovanje

Za učinkovito oglaševanje s ponovnim trženjem potrebujete tudi vizualno privlačno podobo oglasov različnih dimenzij, zato vam v MMstudiu oblikujemo kreativne podobe oglasov, ki prepričajo uporabnike, da kliknejo nanj.

Preberite več


 • Freestyler


  Oblikovanje in zasnova slikovnih oglasov za ponovno trženje, na Google Adwords, za naročnika Freestyler. • Funbox


  Oblikovanje in zasnova slikovnih ter flash oglasov za ponovno trženje na Google Adwords. • Entro


  Oblikovanje in zasnova flash oglasov za ponovno trženje, na Google Adwords. • Tekstil


  Oblikovanje in zasnova slikovnih oglasov za ponovno trženje, na Google Adwords, za naročnika Tekstil.

Oglejte si tudi naše ostale projekte >
Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.
059 02 69 26
Ime in priimek
Email
Sporočilo
 

Vprašajte nas !
MMSTUDIO
Telefon: 070 860 812
E-mail: info@mmstudio.si
Poslovalnica: Vodovodna cesta 92a, Ljubljana
AM Plus d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija

Naša hčerinska podjetja v Sloveniji in tujini:
AM Pro d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija
AD Plus Ltd c/o Haines Watts, Airport House, Purley Way, Croydon, Surrey, CR0 0XZ
MMstudio © 2019. Vse pravice so pridržane. - Sitemap