MMstudio logotip

Spletna aplikacija Minitron, vaš urejevalnik spletne stran.

urejanje spletne strani
Ne glede na velikost vašega podjetja in ne glede na dejavnost, s katero se ukvarjate, je sistem Minitron idealen za nadzor in celovito vodenje vašega poslovanja.

Največja prednost Minitrona je, da ne potrebujete nobenih inštalacij programske opreme na osebni računalnik, temveč le uporabniško ime in geslo ter internetno povezavo. Enostavno in hitro lahko do aplikacije dostopate od kjerkoli in kadarkoli ter tako upravljate in nadzirate dogajanje v vašem podjetju.vodenje strank
V Minitronu urejate in vzdržujete vašo spletno stran (CMS): urejate galerije, dodajate vsebino, dodajate slike in novice; nadzorujete poslovanje vašega podjetja (ERP) in upravljate odnose s strankami (CRM), kjer lahko svojim partnerjem pošiljate obveščanja o vaših izdelkih in storitvah, novostih, akcijah. Celotni Minitron je v slovenskem jeziku, saj je slovenski produkt.

Zakaj bi razpršili vaše poslovanje, če imate lahko vse na enem mestu in dostopno 24/7 :)O rešitvi so povedali
  • V našem podjetju smo se za uporabo Hubtie Time odločili zaradi želje po znižanju stroškov in boljšem pregledu nad prisotnostjo zaposlenih. Hubtie Time rešitev nam je poenostavila izdelavo kadrovskih evidenc.
    Tadej Ipavec
  • Za rešitev Hubtie Time smo se odločili saj smo želeli reden in zanesljiv nadzor nad prihodom in odhodom zaposlenih. Že po nekaj dneh sem videl da je to prava rešitev, ki pa je tudi cenovno zelo ugodna.
    Dejan Čorić
Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.
059 02 69 26
Ime in priimek
Email
Sporočilo
 

Vprašajte nas !
MMSTUDIO
Telefon: 070 860 812
E-mail: info@mmstudio.si
Poslovalnica: Vodovodna cesta 92a, Ljubljana
AM Plus d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija

Naša hčerinska podjetja v Sloveniji in tujini:
AM Pro d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija
AD Plus Ltd c/o Haines Watts, Airport House, Purley Way, Croydon, Surrey, CR0 0XZ
MMstudio © 2019. Vse pravice so pridržane. - Sitemap