MMstudio logotip

oblikovanje in tisk fotografijSpletna aplikacija MiniFoto

Spletna aplikacija MiniFoto je zasnovana za izredno enostavno, digitalno oblikovanje promocijskega materiala ali personaliziranega tiska. Namenjena je foto studijem in digitalnim tiskarnam, ki se želijo hitro odzvati na potrebe svojih strank ter uporabnikov spletne strani.

V samo aplikacijo lahko vnesete predloge, ozadja, okvirje ter tematske slike, ki jih nato uporabnik vključi v oblikovanje izdelka po prednastavljenih predlogah. V kolikor želite, da aplikacija sovpada z izgledom vaše spletne strani, vam le to prilagodimo po vaših željah.
tisk fotografij


Spletna aplikacija MiniFoto nudi uporabniku različne dejavnosti, od oblikovanja fotografij, foto koledarjev, nalepk, foto darilnega programa do digitalnega tiska. Najboljše pri tem pa je, da aplikacije ni potrebno inštalirati, saj se celotna izvedba dogaja na spletu.

Vmesnik aplikacije je zasnovan za enostavno in prijetno uporabniško izkušnjo, kamor uporabniki le naložijo želene fotografije brez predhodnega oblikovanja in prilagajanja velikosti, saj aplikacija sama prilagodi velikost fotografije določeni predlogi za tisk. Uporabniki lahko, že naloženim fotografijam ali fotografijam po lastni izbiri, spreminjajo svetlost, kontrast in barvni ton, ter jih poljubno umestijo v predlogo.


Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.
059 02 69 26
Ime in priimek
Email
Sporočilo
 

Vprašajte nas !
MMSTUDIO
Telefon: 070 860 812
E-mail: info@mmstudio.si
Poslovalnica: Vodovodna cesta 92a, Ljubljana
AM Plus d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija

Naša hčerinska podjetja v Sloveniji in tujini:
AM Pro d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija
AD Plus Ltd c/o Haines Watts, Airport House, Purley Way, Croydon, Surrey, CR0 0XZ
MMstudio © 2019. Vse pravice so pridržane. - Sitemap