MMstudio logotip

zgodba

Content marketing. Kakšna je zgodba vaše blagovne znamke?


Content marketing je marketinška tehnika kreiranja in distribucije relevantne in vrednostne vsebine, z namenom pritegniti, pridobiti in komunicirati s ciljnim, točno določenim občinstvom.

V bistvu je content marketing umetnost približanega komuniciranja z vašimi potrošniki, brez vsiljive vsebine namenjene prodaji. Namesto promocije vašega izdelka ali storitve, vašim kupcem podajate zanimivo zgodbo, ki poveča poznavanje informacij o vaši blagovni znamki. Bistvo te strategije je prepričanje, da če boste, kot podjetje, vašim kupcem zagotavljali konsistentne, trajne in dragocene informacije v obliki zgodbe, vas bodo gotovo nagradili s svojo pripadnostjo in zvestobo vaši blagovni znamki.

Izvirna, realna ali tako imenovana pametna vsebina ima moč, je profitabilna,  izraža vrednost, predvsem pa omogoča pospešeno širjenje med uporabniki.Zakaj content marketing?

content marketingTradicionalni marketing nagovarja potrošnike, content marketing komunicira s potrošniki.

Glavni cilji content marketinga so povečati prepoznavnost blagovne znamke, pridobiti čim večje število potrošnikov ter ojačati njihovo zvestobo oziroma lojalnost.

Dobra vsebina povzroči, da se potrošnik ustavi… prebere… razmisli…aktivira... na drugačen način.

Ja, res lahko ustvarite promocijo, ki je pričakovana in resnično poskrbi za povezavo s potrošniki! Lahko razvijete in izvajate "prodajo" s pomočjo sporočil, ki so zaželjena, mogoče celo zahtevana s  strani vaših strank. Content marketing je daleč od vsiljivega oglaševanja, ki nas bombardira vsako minuto, vsak dan. Se vam sliši zanimivo? Verjamete? Če je tako, nas kontaktirajte in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja v zvezi s content marketingom, ki bo izboljšal vaš posel, v vaših potrošnikih pa vzbudil več zanimanja.

S sodelovanjem z vami bomo spoznali, razumeli vašo blagovno znamko in vaš posel ter tako ustvarili vsebinske strategije namenjene prenosu velikih idej. 
spletni nastopSpletni nastop

Z našim strokovnim znanjem za vas kreiramo različne tipe vsebin prilagojenih določenim medijem. Naš tim strokovnjakov vam nudi izdelavo in razvoj spletnih strani ter spletnih in mobilnih aplikacij. S pošiljanjem izvirnih idej na mešanico medijev bomo maksimizirali doseg, posredovali vaše sporočilo, vpletli vaše potrošnike ter povečali vašo vrednost prihodkov.

Preberite več


Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.
059 02 69 26
Ime in priimek
Email
Sporočilo
 

Vprašajte nas !
MMSTUDIO
Telefon: 070 860 812
E-mail: info@mmstudio.si
Poslovalnica: Vodovodna cesta 92a, Ljubljana
AM Plus d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija

Naša hčerinska podjetja v Sloveniji in tujini:
AM Pro d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik, Slovenija
AD Plus Ltd c/o Haines Watts, Airport House, Purley Way, Croydon, Surrey, CR0 0XZ
MMstudio © 2019. Vse pravice so pridržane. - Sitemap